УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Центар за истраживачку делатност (ЦИД) Архитектонског факултета позива студенте да се пријаве за учешће на архитектонском конкурсу “MARSCEPTION 2018″ у организацији интернационалнe платформe и магазинa “Volume Zero”, који представља иновативне концепте и радове из области креативног деловања и покреће велики број конкурса на разне теме у циљу инспирисања и мотивисања младих креативаца из целог света.

Један од актуелних конкурса је “MARSCEPTION 2018″, који позива архтекте, дизајнере, уметнике, инжењере и друге који верују свет изван виђеног, да узму учешће у разматрању вечног питања да ли има живота ван планате Земље.

У времену готово извесног међупланетарног путовања, од учесника се очекује да истраже могућности и процесе насељавања Марса, настанка нових цивилизација и функционалног и одрживог ‘опросторавања’ црвене планете!

Више информација о конкурсу је доступно на https://marsception.volzero.com/

Marsception-2018_naslovna

Позивамо студенте да се пријаве за учешће у формирању тимова који ће испред Архитектонског факултета учествовати на овом конкурсу и допринети идеји освајања Марса!

Пријаве су отворене од 14. до 17. маја 2018. године на маил адресу cid@arh.bg.ac.rs. Пријаве треба да садрже име и презиме, број индекса, контакт телефон и маил адресу.

Број тимова зависи од броја пријављених. Уколико број пријављених пређе доступне капацитете, критеријум избора биће време пријаве и заступљеност студената са свих година студија.

MARSCEPTION 2018 BRIEF