UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

MASA-12020-02 i IASA-48020-02 – Savremeni principi očuvanja graditeljskog nasleđa: Predaja prvog kolokvijuma, informacije o drugom kolokvijumu i semestralnom radu

Obaveštenje

Predmet:
MASA-12020-02 (IASA-48020-02): Istorija i teorija 2 – Savremeni principi očuvanja graditeljskog nasleđa

Obaveštavaju se studenti I godine Master akademskih studija Arhitekture i IV godine Integrisanih akademskih studija Arhitekture da će se predaja prvog kolokvijuma iz predmeta Istorija i teorija 2 – Savremeni principi očuvanja graditeljskog nasleđa održati, prema terminskom planu, u ponedeljak, 16. aprila 2018. godine u 14.15h u sali 226.

Nakon predaje prvog kolokvijuma studenti će izabrati temu semestralnog rada i biti upućeni u njegov sadržaj, rad na prikupljanju i prezentaciji rezultata vlastitih istraživanja, kao i u izradu i predaju drugog kolokvijuma, uslove za predaju kolokvijuma i rada i dr.

Predloženi spisak tema, uz modućnost predlaganja specifične teme, u zavisnosti od interesovanja studenata, uputstva za pripremu kolokvijuma i semestralnog rada, širi spisak literature i izvora, postavljeni su na Arh.Portalu.

Potrebno je da ih studenti pogledaju pre 16. aprila 2018. godine kako bi prijavili temu i informisali se o literaturi i izvorima.

Van. prof. dr Mirjana Roter Blagojević