УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Конкурс за дипломце Унивезитета у Београду: Круна успеха 2017. (ажурирано)

2016_Kruna-uspeha_Dodela-nagrada

Додела награда за 2016. годину – Ректорат Универзитета у Београду | Фото © Petite Genève Petrović

Kruna-uspeha_logo

Круна успеха за најбоље студенте
Отворен конкурс за дипломце Унивезитета у Београду

Породична фирма Petite Geneve Petrović, уз подршку Амбасаде Швајцарске федерације, сада већ 12. годину заредом награђује најбоље дипломце Универзитета у Београду. За овогодишњу награду могу конкурисати сви дипломци који су, без понављања година студија, дипломирали у школској 2016/2017. години са просечном оценом вишом од 9,00 (основне или мастер студије).

Компанија „Petite Geneve Petrović” одговорним пословањем и жељом да улаже у развој заједнице у којој послује, сваке године одаје признање највреднијим и најталентованијим студентима Београдског универзитета. Конкурс за награду „Круна успеха” окупља најуспешније дипломце, младе и перспективне људе који се налазе пред новим изазовима, као што су запослење и изградња каријере.

Сваке године, одбор за доделу награде дефинише тему есеја, након чега ужи круг пријављених дипломаца своје погледе и ставове дели кроз интервју са члановима комисије коју чини независни стручни жири. Својим талентима, успесима и животним причама које су увек другачије и посебне, одабрани дипломци сваке године импресионирају чланове комисије пред којом је и ове године тежак задатак, јер бирају најбоље од најбољих.

Као подстрек и мотивацију за даље усавршавање, породица Петровић одлучила је да одабрани тандем дипломаца дарује Rolex часовницима, па тако награда „Круна успеха” превазилази индивидуално признање и указује на потенцијал подршке младим стручњацима из свих области, али и на симболичан начин подстиче развој друштвене свести о будућности успешније и перспективније Србије.

2016_Kruna-uspeha_Ana-Arsenijevic-i-Nikola-Ristic

Добитници награде за 2016. годину: Ана Арсенијевић, мастер Биолошког факулета и Никола Ристић, дипломац Факултета политичких наука | Фото © Petite Genève Petrović

Конкурс је отворен од 25. октобра до 08. новембра 22. новембра 2017. године. Кандидати треба да доставе следећа документа:
• Детаљну биографију
• Фотокопију дипломе и оверену потврду факултета о завршеним студијама
• Фотографију новијег датума

Све додатне информације могуће је пронаћи на званичном сајту www.krunauspeha.rs, путем телефона 011/367-47-72 или e-mail адресеа krunauspeha@havas.rs сваког радног дана од 12 до 16 часова.