UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
 • en
 • sr
 • Veb izložba: Master Studio M02 – Projekat 2016/17

  By Arhitektonski fakultet on 28/09/2017
  Dobrodošli na veb izložbu projekata urađenih u okviru drugog semestra Master studijskih programa u školskoj 2016/17 godini. Pred Vama su odabrani Studio M02 studentski radovi koji predstavljaju izborne predmete sa master programa Master akademske studije Arhitektura 2016/17 – I godina. Uživajte!
 • Izbor: Petar Cigić, mast.inž.arh, Dejan Todorović, mast.inž.arh. i Sonja Dedić, mast.inž.arh.

  By Arhitektonski fakultet on 28/09/2017
  Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Referat Komisije za izbor tri saradnika za naučnu oblast: Arhitektonsko projektovanje, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se Petar Cigić, mast.inž.arh, Dejan Todorović, mast.inž.arh. i Sonja Dedić, mast.inž.arh, izaberu u zvanje asistenta, na Departmanu za arhitekturu za navedenu oblast. Referat Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
 • Izbor u zvanje docenta: dr Ivan Šuletić, dipl.slik.lik.um.

  By Arhitektonski fakultet on 28/09/2017
  Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Referat i Sažetak referata Komisije za izbor nastavnika za užu umetničku oblast: Likovne umetnosti, stavljaju na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Ivan Šuletić, diplomirani slikar likovnih umetnosti, izabere u zvanje docenta, na Departmanu za arhitekturu, za navedenu oblast. Referat i Sažetak referata Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupani su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.