UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Od jeseni počinje sa radom Startup centar namenjen studentima koji žele da zakorače u svet preduzetništva. Reč je o besplatnom programu koji će pomoći mladima da pokrenu svoje kompanije.

U podršku mentora kompanije MVP Workshop (http://www.mvpworkshop.co/), studenti će moći da razvijaju svoje preduzetničke ideje i naprave prve korake u poslovanju. U toku tromesečnog rada u Startup Centru, izabrani timovi će raditi na validaciji svojih ideja i poboljšanju proizvoda/ usluge, kako bi spremni izašli na tržište sa svojom kompanijom.

Centar će voditi iskusni tim mentora (product menadžera, dizajnera i programera) kompanije MVP Workshop. Svako od njih ima preko 10 godina iskustva u građenju uspešnih startapova, a jedan od projekata na kome su svi zajedno radili je bila firma Devana Technologies.

Od 01. jula 2017. godine su otvorene onlajn prijave za timove koji žele da se priključe tromesečnom programu razvoja biznis ideja. Period prijava će trajati do 15. septembra 2017. godine.

Jedini uslov za prijave i formiranje timova je da jedan član tima bude student Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. U svojim prijavama timovi će imati zadatak da dostave popunjen Business model canvas, odrede veličinu tržišta i pošalju biografije svih članova tima. Komisija predstavnika MVP Workshop-a i fakulteta izabraće, krajem septembra, tri tima koji će od oktobra raditi sa mentorima na građenju svojih kompanija.

Detaljnije o prijavama pročitajte na: http://mvpworkshop.co/startup-centar/

Startup-Center_Ekonomski-fakultet-Beograd_2017_opt

Moderno opremljen prostor Startup centra u zgradi Ekonomskog fakulteta u Beogradu

Centar se nalazi u zgradi Ekonomskog fakulteta u Beogradu i rezultat je saradnje kompanije MVP Workshop, koja se bavi validacijom ideja startup-a u ranoj fazi, i Centra za saradnju sa privredom, Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Moderno opremljen prostor Startup centra daće sjajne uslove za rad timova, kao i podsticajnu atmosferu za razmišljanje i građenje novih biznisa. Otvoren prostor omogućava razmenu ideja, a poseban deo namenjen je druženju svih učesnika i izvođenju predavanja.

Pozivamo sve zainteresovane studente da nam se pridruže i prijave za mentorski program u Startup centru. Zakoračite hrabro u svet preduzetništva.

Kontakt osoba:
Ljiljana Bjeličić, ljiljana.bjelicic@mvpworkshop.co