УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Од јесени почиње са радом Startup центар намењен студентима који желе да закораче у свет предузетништва. Реч је о бесплатном програму који ће помоћи младима да покрену своје компаније.

У подршку ментора компаније MVP Workshop (http://www.mvpworkshop.co/), студенти ће моћи да развијају своје предузетничке идеје и направе прве кораке у пословању. У току тромесечног рада у Стартуп Центру, изабрани тимови ће радити на валидацији својих идеја и побољшању производа/ услуге, како би спремни изашли на тржиште са својом компанијом.

Центар ће водити искусни тим ментора (продуцт менаџера, дизајнера и програмера) компаније MVP Workshop. Свако од њих има преко 10 година искуства у грађењу успешних стартапова, а један од пројеката на коме су сви заједно радили је била фирма Devana Technologies.

Од 01. јула 2017. године су отворене онлајн пријаве за тимове који желе да се прикључе тромесечном програму развоја бизнис идеја. Период пријава ће трајати до 15. септембра 2017. године.

Једини услов за пријаве и формирање тимова је да један члан тима буде студент Економског факултета Универзитета у Београду. У својим пријавама тимови ће имати задатак да доставе попуњен Business model canvas, одреде величину тржишта и пошаљу биографије свих чланова тима. Комисија представника MVP Workshop-а и факултета изабраће, крајем септембра, три тима који ће од октобра радити са менторима на грађењу својих компанија.

Детаљније о пријавама прочитајте на: http://mvpworkshop.co/startup-centar/

Startup-Center_Ekonomski-fakultet-Beograd_2017_opt

Модерно опремљен простор Startup центра у згради Економског факултета у Београду

Центар се налази у згради Економског факултета у Београду и резултат је сарадње компаније MVP Workshop, која се бави валидацијом идеја startup-а у раној фази, и Центра за сарадњу са привредом, Економског факултета у Београду.

Модерно опремљен простор Startup центра даће сјајне услове за рад тимова, као и подстицајну атмосферу за размишљање и грађење нових бизниса. Отворен простор омогућава размену идеја, а посебан део намењен је дружењу свих учесника и извођењу предавања.

Позивамо све заинтересоване студенте да нам се придруже и пријаве за менторски програм у Startup центру. Закорачите храбро у свет предузетништва.

Контакт особа:
Љиљана Бјеличић, ljiljana.bjelicic@mvpworkshop.co