UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2017_Affordable-Housing-Forum_logo

Simpozijum pod nazivom „Forum pristupačnog stanovanja“ u organizaciji Kielce University of Technology i ETH Wohnforum-ETH CASE, održava se od 29 – 30. juna 2017 u paviljonu SARP – Udruženja poljskih arhitekata, u Varšavi.

Simpozijum nastoji da identifikuje i diskutuje rešenja za podršku stanovanja u našim gradovima. Cilj je pokretanje rasprave o tome kako najbolje pružiti adekvatno i pristupačno stanovanje svim građanima zemalja Centralne i Istočne Evrope.

Nudeći nove i inovativne ideje kao produkt istraživanja i dizajna pristupačnog stanovanja, i diferencijacijom različitih lokalnih faktora i uslova stanovanja, zakupa zemljišta i životnog standarda, sesije tematskih radova će pružiti priliku da se predstave, diskutuju i dele iskustva o adekvatnom i pristupačnom stanovanju danas.

Simpozijum „Forum pristupačnog stanovanja“ predstavlja značajnu i inovativnu platformu koji omogućava stvaranje sinergije među praktičarima, arhitektama, urbanistima i istraživačima, nudeći forum za udruživanje znanja.


Povezani tekstovi:
Izložba akademske saradnje: “Beogradska škola arhitekture – vizije za Šćećin i Poznanj”
Gostovanje u Gdanjsku: prof. dr Eva Vaništa Lazarević
Mies van der Rohe Award 2015: Barozzi/Veiga – Dvorana Filharmonije, Šćećin


Poziv za apstrakte sa produženim rokom (do 08. maja 2017. godine) za sesije tematskih radova:
Symposium Affordable Housing Forum-Warsaw

Kontakt: ahf@arch.ethz.ch

ETH+Kielce-University-of-Technology