UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Konkurs: Letnja škola u okviru programa Erasmus+ koju organizuje Radboud univerzitet iz Holandije

2017_Radboud-Summer-School

Pozivamo zainteresovane asistente, saradnike u nastavi, istraživače i drugo akademsko i administrativno osoblje Univerziteta u Beogradu koji imaju status studenta doktorskih studija na Univerzitetu, da se prijave na konkurs za letnju školu koju u okviru programa Erasmus+ organizuje Radboud univerzitet iz Holandije. Konkurs je otvoren na platformi Mobion.

Letnja škola Radboud univerziteta se ove godine održava u avgustu, a period škole zavisi od kurseva koje kandidati odaberu, a koji su dostupni na sledećem linku: http://www.ru.nl/radboudsummerschool/courses/all-courses/.

Napominjemo da sledeći kursevi nisu dostupni kandidatima Univerziteta u Beogradu:
• Discover the Netherlands: Field Trips to Amsterdam, Utrecht and Nijmegen
• Chinese Studies: Chinese Language, Culture and Intercultural Communication
• Dutch Culture and Language

Škola traje pet dana (uz dodatna dva dana za put), a kandidati imaju obezbeđena sredstva za put i dobijaju određenu dnevnicu po danu boravka, od koje se pokrivaju troškovi smeštaja i ishrane. Studentski smeštaj u okviru letnje škole nude i sami organizatori škole.

Rok za prijavu preko Mobion platforme je 08. mart 2017. godine, uz važnu napomenu da se svi kandidati za ovu mobilnost prijavljuju koristeći opciju: I am administrative staff at the University of Belgrade interested in mobility.