УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Конкурс: Летња школа у оквиру програма Erasmus+ коју организује Radboud универзитет из Холандије

2017_Radboud-Summer-School

Позивамо заинтересоване асистенте, сараднике у настави, истраживаче и друго академско и административно особље Универзитета у Београду који имају статус студента докторских студија на Универзитету, да се пријаве на конкурс за летњу школу коју у оквиру програма Erasmus+ организује Radboud универзитет из Холандије. Конкурс је отворен на платформи Mobion.

Летња школа Radboud универзитета се ове године одржава у августу, а период школе зависи од курсева које кандидати одаберу, а који су доступни на следећем линку: http://www.ru.nl/radboudsummerschool/courses/all-courses/.

Напомињемо да следећи курсеви нису доступни кандидатима Универзитета у Београду:
• Discover the Netherlands: Field Trips to Amsterdam, Utrecht and Nijmegen
• Chinese Studies: Chinese Language, Culture and Intercultural Communication
• Dutch Culture and Language

Школа траје пет дана (уз додатна два дана за пут), а кандидати имају обезбеђена средства за пут и добијају одређену дневницу по дану боравка, од које се покривају трошкови смештаја и исхране. Студентски смештај у оквиру летње школе нуде и сами организатори школе.

Рок за пријаву преко Mobion платформе је 08. март 2017. године, уз важну напомену да се сви кандидати за ову мобилност пријављују користећи опцију: I am administrative staff at the University of Belgrade interested in mobility.