УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

2016_Fakro-Inspires

ФАКРО, други по величини произвођач кровних прозора у свету и А10 – Часопис за Европску архитектуру, са одушевљењем позивају студенте архитектуре из целог света да учествују у Mеђународном дизајнерском такмичењу ФАКРО инспирише – Простор за нове визије.

Такмичарски задатак укључује дизајнирање и достављање архитектонског концепта визуализације зграде – резиденције. Зграда у пројекту мора укључивати широк спектар ФАКРО производа (кровни прозори, равни кровни прозори, мердевине за поткровље и додатке за прозоре). Зграда мора бити дизајнирана тако да је њена реализација могућа уз коришћење доступних технологија. Дизајнирана зграда такође треба бити функционална, енергетски ефикасна, пуна светла, кориснички и еколошки прихватљива. Тело зграде треба да се у потпуности уклапа у околину.

Награде у такмичењу су:

  • 1. и 2. место – AutoCAD Revit LT Suite – 1 година претплате с напредном подршком и ваучери који покривају боравак у компанији ФАКРО уз разгледање града Кракова и панел дискусију са Кшиштофом Ингарденом (Krzysztof Ingarden).
  • 3 – 10. место – ваучери који покривају боравак у компанији ФАКРО уз разгледање града Кракова и панел дискусију са Кшиштофом Ингарденом.

Рок за такмичење: 01.03. – 12.09.2016.

Услови које требате испунити да би учествовали у такмичењу:
1. Извршити такмичарски задатак у складу са правилима и прописима.
2. Преузети, попунити и потписати образац за пријаву.
3. Скенирати документ којим се потврђује да ли је учесник студент архитектуре.
4. Такмичарски задатак, скенирани пријавни образац и документ морају бити упаковани у један фолдер који ће бити назван по коду усвојеном од Одбора. Сачувајте фолдер као ZIP датотеку.
5. Учитајте фолдер на серверу.
6. Копирајте генерисани линк и пошаљите га на idc@fakro.pl
7. Причекајте на информацију да је ваш пројект квалификован за евалуацију од Жирија (до 10 дана).

Пројекти у такмичењу ће бити оцењивани од стране међународног Жирија!

Више информација на: www.denaro.ba или www.fakro.com

Facebook страница конкурса: FAKRO International Design Competition

Спонзор такмичења:
Autodesk_logo250