УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

2016_Academic-to-Business_m

Конкурс за студенте из Београда
Стекните искуство реалног пословног света – учествујте у „Academic To Business“ програму

Задовољство нам је да вас обавестимо да је у оквиру програма Покрени се за будућност расписан нови конкурс Academic To Business (A2B) који спаја студенте и предузетнике из Београда.

Програм А2Б је креиран како би се предузимљивим младим људима пружила прилика да унапреде своја знања и вештине, опробају се у улози предузетника кроз решавање реалних и конкретних пословних изазова и стекну преко потребно практично искуство.

У оквиру А2Б програма одабрани петочлани тимови студената биће повезани са селектованим предузетницима на примеру чијег пословања ће решавати пословни задатак. Упознајући и анализирајучи пословање, академци ће моћи непосредно да примене стечено знање на конкретним ситуацијама у бизнису.

А2Б конкурс је отворен за студенте завршне године основних студија, студенте мастер и докторских студија акредитованих државних и приватних факултета Универзитета у Београду, из групација: друштвено-хуманистичких наука, природно-математичких наука и техничко-технолошких наука. Конкурс је такмичарског карактера. Поред интензивног пословног тренинга који очекује све финалисте, студенти чланови првопласираних тимова добијају вредне А2Б стипендије. Сваки члан првопласираног тима биће награђен А2Б стипендијом од 100.000 динара, другопласираног 80.000 динара и трећепласираног 60.000 динара. Предузетнике очекује финансијска подршка за имплементацију најбољих студентских решења.

Конкурс је отворен до 08. маја 2016. године. Све информације и пријавни формулари налазе се на сајту www.pokrenisezabuducnost.rs у одељку конкурси.

Програм „Academic To Business“(A2B) спроводи организација Центар за развој лидерства уз подршку компаније Филип Морис.

Компанија Филип Морис дуже од деценије различитим донаторским програмима улаже у своје пословно окружење. Више од 1000 награђених студената, десетине њихових идеја реализованих у заједници кроз друштвено-корисне пројекте, преко 400 покренутих малих породичних бизниса – само су неки од досадашњих резултата програма „Покрени се за будућност” и „Покрени се за посао” који се спроводе захваљујући подршци компаније.

Контакт:
Програм „Покрени се за будућност“
тел: 062/226-525
e-mail: info@pokrenisezabuducnost.rs