УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Фестивал науке Београд 2014 – од 4. до 7. децембра

Архитектонски факултет у Београду учествује на овогодишњем Фестивалу науке од 4. до 7. децембра 2014. године у Зептер Еxпо центру (зграда бившег Клуза на углу Масарикове и Ресавске улице у Београду).

У четвородневном наступу, Архитектонски факултет ће се представити најмлађој публици, ученицима основних и средњих школа из целе Србије кроз интерактивну поставку “Све у свему: Простор” смештену у приземљу чувене робне куће Клуз.

Шта је архитектура, како се обликује простор, шта значи занимање архитекте и ко су најзначајнији архитекти у Србији до данас, као и мини квиз о најпрепознатљивијим здањима код нас су само неке од области о којима ће са публиком разговарати вишечлана делегација учесника са нашег факултета.

Festival_nauke_AF_main
Излог Зептер Еxпо центра (Масарикова ул. 4 , Београд)

Архитектонски факултет учествује на овом фестивалу са циљем популаризације архитектуре и могућностима професионалног усмерења и академског образовања коју ова институција нуди.

Фестивал науке је традиционална годишња манифестација која окупља универзитете и остале институције које се баве развојем науке у Србији. Сваке године овај фестивал посети преко 20,000 људи од којих преко 15,000 ученика из више од 300 основних и средњих школа из целе Србије.

Више о програму 8. фестивала науке под слоганом “Све је могуће” можете пронаћи на wеб адреси фестивала www.фестивалнауке.орг.

Фестивал науке 2014:
Festival_nauke_2013_04
Festival_nauke_2013_02
Festival_nauke_2013_03
Festival_nauke_2013_01

Архитектонски факултет се захваљује компанијама Картекс и Галит на пруженој техничкој подршци.

karteks_logo
Galit_logo