УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

ДИНАМИКА УПИСА

Субота, 27. септембар 2014. године – упис буџетских студената

МАС – Архитектура: од 9 до 15 сати, амфитеатар АФ
МАС – Интегрални урбанизам: од 16 до 18 сати, амфитеатар АФ
МАС – Унутрашња архитектура: од 18 до 20 сати, амфитеатар АФ

В А Ж Н О !!!!

Моле се СВИ кандидати који су се пријавили за одређени студијски програм, БЕЗ ОБЗИРА на постигнути ранг, да се у назначеном термину појаве у амфитеатру АФ, како би били у прилици да се упишу на жељени модул, у случају да буду прозвани.

Уколико кандидат није присутан када га прозову, НАСТАВЉА СЕ СА ПРОЗИВАЊЕМ СЛЕДЕЋЕГ КАНДИДАТА по редоследу на ранг листи.

Ако кандидат накнадно у току дана, према објављеном распореду, дође на прозивку, МОЋИ ЋЕ ДА УПИШЕ САМО МОДУЛ НА КОМЕ ЈЕ ПРЕОСТАЛО МЕСТА ЗА УПИС.

Ако кандидат жели да упише на два студијска програма, други уписује у статусу самофинансирајућег студента и ОБАВЕЗАН је да се јави Комисији за спровођење уписа у недељу 28.09.2014. пре почетка прозивке у амфитеатру АФ.

МАС – Архитектура

У 9 сати, у амфитеатру Архитектонског факултета, врши се прозивање по редоследу на Ранг листи МАС – Архитектура, за кандидате који су стекли право на упис на мастер академске студије – Архитектура, до попуне 118 буџетских места на сва четири модула и то: 75 места на модулу Архитектура, 11 места на модулу Урбанизам, 21 место на модулу Архитектонске технологије и 11 места на модулу Архитектонско конструктерство.

• Кандидат, приликом прозивке, бира на који модул се уписује тако што добија картицу са ознаком модула на који се уписује и са којом одлази у собу 205 са свом потребном документацијом за упис.
• Кандидат може изабрати било који модул на коме је у тренутку прозивке остало слободних места.
• Кандидат који је прозван може добровољно изабрати и да се уместо у статусу буџетског студента, упише у статусу самофинансирајућег студента, уколико су сва буџетска места на жељеном модулу попуњена. У том случају, приликом прозивке, кандидат потписује изјаву о одустајању од буџетског статуса и на даље се третира као самофинансирајући студент.

МАС – Интегрални урбанизам

У 16 сати, у амфитеатру Архитектонског факултета, врши се прозивање за кандидате који су стекли право на упис на мастер академске студије – Интегрални урбанизам, до попуне 21 буџетског места.

МАС – Унутрашња архитектура

У 18 сати, у амфитеатру Архитектонског факултета, врши се прозивање за кандидате који су стекли право на упис на мастер академске студије – Унутрашња архитектура, до попуне 21 буџетског места.


Недеља, 28. септембар 2014. године – упис самофинансирајућих студената

МАС – Архитектура: од 9 до 12 сати, амфитеатар АФ
МАС – Интегрални урбанизам: од 13 до 15 сати, амфитеатар АФ
МАС – Унутрашња архитектура: од 15 до 17 сати, амфитеатар АФ

В А Ж Н О !!!!

Моле се СВИ кандидати који су се пријавили за одређени студијски програм, а нису се уписали претходног дана на буџет, да се у назначеном термину појаве у амфитеатру АФ, како би били у прилици да се упишу на жељени модул, у случају да буду прозвани.

Уколико кандидат није присутан када га прозову, НАСТАВЉА СЕ СА ПРОЗИВАЊЕМ СЛЕДЕЋЕГ КАНДИДАТА по редоследу на ранг листи.

Ако кандидат накнадно у току дана, према објављеном распореду, дође на прозивку, МОЋИ ЋЕ ДА УПИШЕ САМО МОДУЛ НА КОМЕ ЈЕ ПРЕОСТАЛО МЕСТА ЗА УПИС.

МАС – Архитектура

У 9 сати, у амфитеатру Архитектонског факултета, врши се прозивање по редоследу на Ранг листи МАС – Архитектура, за кандидате који су стекли право на упис на мастер академске студије – Архитектура, до попуне 58 самофинансирајућих места на сва четири модула и то: 37 места на модулу Архитектура, 5 места на модулу Урбанизам, 11 место на модулу Архитектонске технологије и 5 места на модулу Архитектонско конструктерство.

•    Кандидат, приликом прозивке, бира на који модул се уписује тако што добија картицу са ознаком модула на који се уписује и са којом одлази у собу 205 са свом потребном документацијом за упис.
•    Кандидат може изабрати било који модул на коме је у тренутку прозивке остало слободних места.

МАС – Интегрални урбанизам

У 12 сати, у амфитеатру Архитектонског факултета, врши се прозивање за кандидате који су стекли право на упис на мастер академске студије – Интегрални урбанизам, до попуне 11 самофинансирајућих места.

МАС – Унутрашња архитектура

У 14 сати, у амфитеатру Архитектонског факултета, врши се прозивање за кандидате који су стекли право на упис на мастер академске студије – Унутрашња архитектура, до попуне 11 самофинансирајућих места.

Напомињемо да је за све уплате дежурна главна пошта у Таковској улици бр. 2, и у суботу и у недељу.

Уколико се у недељу 28.09.2014. године, не попуне сва расположива места на свим студијским програмима, у понедељак 29. септембара 2014. године у 10 сати испред собе 205, Архитектонског факултета, вршиће се прозивање за кандидате према редоследу на коначној ранг листи до попуњавања квоте за упис на свим студијским програмима.

Упис у прву годину МАС 2014/15: ДИНАМИКА УПИСА