УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Специјалан попуст за учешће у Међународној радионици за дизајн светла!

Радионица

Обавештавамо Вас да је Организациони одбор Међународне радионице за дизајн светла “Rethink the Night”, која ће се одржати на грчком острву Кеа од 20. до 24. октобра 2014. године, одлучио да понуди смањену котизацију за 50%, односно котизацију од по 500 евра, за два студента са Архитектонског факултета у Београду. Студенти морају бити са неке од виших година студија: Основне академске студије – III година, Мастер академске студије и слично.

Котизација за радионицу укључује учешће у петодневној радионици, смештај у Cavo Perlevos апартманима и учешће у свечаној завршној вечери.

Сви кандидати заинтересовани за учешће у овој међународној радионици могу послати свој CV најкасније до 1. септембра 2014. године на мејл проф. др Лидије Ђокић: lidija@arh.bg.ac.rs
Након селекције, биће објављено која два кандидата су добила попуст на котизацију.

За даљу пријаву на Mеђународну радионицу “Rethink the Night” попуните on-line формулар на следећој адреси:
http://rethinkthenight.com/application-form.html?view=form

Одлука Организационог одбора радионице о умањеној котизацији одражава намеру дугорочне сарадње између Универзитета у Београду – Архитектонског факултета и Организационог одбора радионице, која је већ регистрована као CIE-IYL (International Commission on Illumination – International Year of Light) догађај за 2015. годину.

Више информација о радионици можете наћи на следећем вебсајту:
http://rethinkthenight.com/

ПРИЈАВИТЕ СЕ!

Rethink-the-Nigrt_workshop_optim