УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Конкурс

Студентска организација AIESEC у Србији већ 60 година ствара младе лидере. Кроз активно укључивање студената у решавање друштвених проблема, организовање програма стручних и волонтерских пракси, као и различитих пројеката и конференција, студенти имају прилике да стекну искуство у пословном и оптимистичном тимском окружењу. Интернационална димензија организације и комуникација са људима из различитих области пружају интензивно искуство члановима, који су након дипломирања спремни да се суоче са изазовима реалног пословног окружења, лакше уочавају прилике, али су и у многоме конкурентнији на тржишту рада.

За 6 месеци, колико траје једно искуство у тиму, студенти имају прилиу да кроз тимски рад науче да раде са различитим типовима личности, усаврше вештине пословне комуникације, али и стекну практично искуство у областима као што су људски ресурси, маркетинг, финансије или продаја. Након тога, чланови имају могућност напредовања, те стучу прилику да воде тим, али и читаву функционалну област.

Уколико и сами желите да постанете део највеће студентске организације на свету, потребно је да пошаљете пријаву до 20.08.2014. након чега ћете бити контактирани у најкраћем року ради даљег процеса селекције.

Пријаву можете попунити на следећем линку: https://podio.com/webforms/9014810/665792

Више информација о студентској организацији AIESEC можете пронаћи на званичном сајту:
http://aiesec.org.rs/

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

AIESEC_logo_o