УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Курс 1.2. – Архитектура данас: Испит у априлском року и термин консултација

Модул 1 – Увод у архитектуру

Обавештење

Предмет:

Курс 1.2. – Архитектура данас

Обавештење студентима прве године ОАСА: Испит из предмета Архитектура данас у априлском испитном року се полаже предајом рада на CD-у. Термин и место одржавања испита: 14.04.2014, 16 часова, кабинет 234.

Студенти који први пут полажу испит, треба да, у истом термину, на увид донесу комплетан елаборат из Модула Увод у архитектуру и да предају два примерка формулара записника о полагању испита Архитектура данас (видети упутство и преузети формулар са странице предмета Архитектура данас 2013/2014. на сајту Архитектонског факултета или на Академској мрежи Србије).

Студенти који други пут излазе на испит у априлком року, такође треба да, осим рада, донесу два примерка формулара записника о полагању испита из предмета Архитектура данас.

Студенти који су положили испит из предмета архитектура данас, а до сада нису комплетирали елаборат, могу да, у циљу верификације добијене оцене у Студентској служби, донесу на увид прилоге који су недостајали такође у термину испита у априлском року.

Студенти који још увек нису преузели записнике о полагању испита у јануарско-фебруарском испитном року, могу да их, због верификације добијене оцене у Студентској служби, преузму у термину испита у априлском року.

ВАЖНЕ НАПОМЕНЕ: Сви студенти који полажу испит у априлском року треба да на формулару записника о полагању испита упишу своје име и презиме и број индекса.

Термин и место одржавања консултација у вези са израдом испитног рада у априлском року: четвртак, 10.04.2014, 14-16 часова, у кабинету 234.

Из кабинета