УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Презентација програма

Позивају се студенти Архитектонског факултета да дођу на презентацију програма “Global Citizen” и упознају се са радом студентске интернационалне организације AIESEC.

Презентација ће се одржати у четвртак, 3. априла 2014. године, у 20 часова на Економском факултету у Београду, Каменичка 6.

Шта је “Global Citizen”?

“Global Citizen” је интернационални програм волонтирања, намењен младим људима који желе да раде на личном усавршавању, откривању нових и ширењу своје културе.

Чини га мрежа пројеката широм света који се баве темама попут мултикултуралности, толеранције, едукације младих и ширења свести о глобалним проблемима попут људских права, едукације и лидерства.
Кроз тимски рад, у интернационалном окружењу, стиче се искуство у невладиним огранизацијама, школама, на Универзитетима и у летњим камповима.

Само неке од земаља које можете посетити и учествовати у побољшавању локалних заједница су Пољска, Русија, Португал, Италија, Чешка, Мађарска, Египат, Тунис, Турска.

Решавајући неки одређени друштвени проблем студенти остварују утицај на стотине младих са којима раде. Волонтери утичу директно на њихове животе и помажу знањем и искуством да буду мотивисани и успешни у креирању бољег друштва.

Више информација можете наћи на следећим линковима:

http://globalcitizen.rs/
https://www.facebook.com/globalcitizenserbia

О AIESEC-у

AIESEC је највећа интернационална организација вођена од стране студената. Ова студентска организација постоји у преко 100 земаља и броји око 100.000 чланова који су кроз програме пракси и волонтирања подстакнути да постану носиоци позитивних промена.

Више информација можете наћи на следећим линковима:

http://aiesec.org.rs/
https://www.aiesec.org/