УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Видео конференција

Амбасада Краљевине Холандије у Београду, организује TEDxBinnenhof 2014, глобални догађај током кога се представљају иновативне идеје из Холандије.

Овогодишња конференција је насловљена Global Challenges | Dutch Solutions и садржи 10 предавања. Конференција се одржава посредством видео линка из чувене сале Ridder у Binnenhof-у, центру холандске политике, у Хагу.

Амбасадама Краљевине Холандије широм света омогућен је пренос догађаја. Амбасада у Београду, уз помоћ Електротехничког, Грађевинског и Архитектонског факултета Универзитета у Београду, као и студентских организација три факултета, организује пренос овог догађаја у Београду.

Конференцију ће отворити његова екселенција господин Laurent Stokvis, амбасадор Холандије, а потом ће представник Philips-а одржати кратку презентацију о иновацијама у Philips-у.

У току конференције биће организована полусатна панел дискусија у којој ће учествовати по један наставник три техничка факултета Универзитета у Београду: проф. др Милица Јовановић Поповић (Архитектонски факултет), проф. др Зорана Науновић (Грађевински факултет) и доц. др Жељко Ђуришић (Електротехнички факултет).

Модератор панел дискусије је Ива Бабић, асистент Електротехничког факултета.

Место и време

Он-лајн видео конференција ће се одржати у понедељак 31.3.2014. (од 13:15 до 16:30 часова), у Свечаној сали Грађевинског факултета, Универзитета у Београду, Булевар краља Александра 73/I.

https://www.facebook.com/events/1424709754444054

TEDxBINNENHOF_logo_white_big

Документи

Овде можете да преузмете прелиминарни програм TEDxBinnenhof 2014 конференције и апстракте предавања:

TEDxBinnenhof 2014 – прелиминарни програм TEDxBinnenhof 2014 – апстракти предавања