UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Konkurs se produžava do srede,
25. decembra 2013! Prijavite se!

letnja-skola-arhitekture-organizacija
Organizacija Letnje škole arhitekture

Konkurs

Poziv

Pozivamo sve zainteresovane studente MASTER AKADEMSKIH STUDIJA Arhitektonskog fakulteta u Beogradu da se prijave na:

Konkurs za izbor organizacionog tima Letnje škole arhitekture (LŠA) 2014.

Motivisani studenti, sa izraženim organizacionim i komunikativnim sposobnostima, spremni za timski rad, za rad van uobičajenog nastavnog programa, odlučni, spremni za prihvatanje odgovornosti, za naporan rad, spremni na mogući neuspeh, spremni da pogreše, spremni da uspeju da organizuju svojim sopstvenim snagama Letnju školu arhitekture 2014 za svoje kolege, dobrodošli su u organizacioni tim LŠA 2014.

Odabrani organizacioni tim radiće na organizaciji LŠA 2014 od početka prolećnog semestra paralelno sa nastavnim programom.

Svi studenti pored iskustva za učešće u organizaciji Letnje škole arhitekture dobiće i 2 ESPB poena za učešće u van-nastavnim aktivnostima koji se dodaju na 60 poena koji se ostvaruju polaganjem svih ispita u okviru nastavnog programa, prema novom zakonu o visokom obrazovanju.

Učešće u organizovanju LŠA pretpostavlja angažman u dva semestra, prolećni i zimski. Svi učesnici naučiće kako se pišu projekti, na koji način se finansiraju, kako se logistički sprovode, kako se dokumentuju i komuniciraju sa drugima.

Svi prepoznati bi trebalo da pošalju svoja motivaciona pisma (jedna A4 strana) na letnjaskola2014@gmail.com najkasnije do ponedeljka 23.12.2013. godine.

Letnjoj školi arhitekture 2012 možete pogledati na linkovima: