УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Конкурс за избор организационог тима Летње школе архитектуре 2014.

Конкурс се продужава до среде,
25. децембра 2013! Пријавите се!

letnja-skola-arhitekture-organizacija
Организација Летње школе архитектуре

Конкурс

Позив

Позивамо све заинтересоване студенте МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА Архитектонског факултета у Београду да се пријаве на:

Конкурс за избор организационог тима Летње школе архитектуре (ЛША) 2014.

Мотивисани студенти, са израженим организационим и комуникативним способностима, спремни за тимски рад, за рад ван уобичајеног наставног програма, одлучни, спремни за прихватање одговорности, за напоран рад, спремни на могући неуспех, спремни да погреше, спремни да успеју да организују својим сопственим снагама Летњу школу архитектуре 2014 за своје колеге, добродошли су у организациони тим ЛША 2014.

Одабрани организациони тим радиће на организацији ЛША 2014 од почетка пролећног семестра паралелно са наставним програмом.

Сви студенти поред искуства за учешће у организацији Летње школе архитектуре добиће и 2 ЕСПБ поена за учешће у ван-наставним активностима који се додају на 60 поена који се остварују полагањем свих испита у оквиру наставног програма, према новом закону о високом образовању.

Учешће у организовању ЛША претпоставља ангажман у два семестра, пролећни и зимски. Сви учесници научиће како се пишу пројекти, на који начин се финансирају, како се логистички спроводе, како се документују и комуницирају са другима.

Сви препознати би требало да пошаљу своја мотивациона писма (једна А4 страна) на letnjaskola2014@gmail.com најкасније до понедељка 23.12.2013. године.

О Летњој школи архитектуре 2012 можете погледати на линковима: