UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • Izbor: mr Aleksandar Videnović dipl. inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 29/12/2012
    obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Arhitektonsko projektovanje i savremena arhitektura stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se mr Aleksandar Videnović dipl. inž.arh. izabere u zvanje docenta na Departmanu za arhitekturu za navedenu oblast.
  • Gostujuće predavanje profesora Boba Gidingsa

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 29/11/2012
    Na prvoj godini master studija Integralni urbanizam Profesor Arhitekture i Urbanog dizajna Boba Gidingsa (Bob Giddings), sa Fakulteta za inženjerstvo i zaštitu životne sredine, Odseka za građeno i prirodno okruženje iz Njukasla (Northumbria University, Newcastle) je 28. novembra 2012.godine održao predavanje pod nazivom Methodology for Preparing a Master′s Thesis (Metodologija izrade master teze).
  • Izbor: Goran Vojvodić, dipl. inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 14/11/2012
    obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Arhitektonsko projektovanje i savremena arhitektura stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se Goran Vojvodić, dipl. inž.arh. izabere u zvanje docenta na Departmanu za arhitekturu za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Poseta konzorcijumu AMBERO-ICON Institut u Beogradu

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 20/10/2012
    Studenti MAS Integralni urbanizam posetili su 18.oktobra 2012.godine konzorcijum AMBERO-ICON Institut u Beogradu koji zajedno sa partnerima iz Srbije sprovodi projekat srpsko - nemačke tehničke saradnje za unapređenje upravljanja zemljištem na lokalnom nivou.Studente su primili direktor projekta gospodin Harald Müller i nacionalni ekspert dr Ratka Čolić sa članovima tima. Održano je predavanje o realizovanim projektima saradnje sa gradovima i opštinama u Srbiji.